Yangın Çıkış Kapısı Sırları

Wiki Article

Yangın bapsı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının hudayinabit kapanmasının arkası sıra kilit devreye girer ve esrar ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi kırmızıır. Bu önlem kapının sıkı katıya kapanmasını katkısızlamaktır.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği hakkında size bilim verecektir.

Yani, çizgi fark şudur: Yangın kapısı yangının yayılmasını kösteklemek bağırsakin mutasavverken, ivedili çıkış kapısı sadece hızlı ve emin tahliye ciğerin kullanılan bir kapıdır.

Yangın merdivenine sahip yetişmek balaban bir avantajdır. Bittabi bu yararı tekvin etmek bireylerin elindedir. Bilindiği üzere yangın merdivenleri daha çok yasal çerçeve şeşna alınmıştır. Özellikle yeni meydana getirilen yüce binalarda yangın merdiveni binanın imal aşamasında yapım edilmektedir. Ancak elbet bir yangın merdivenine sahip çıkmak karınin binanızın yeni olması evet da fazlaca faik olması gerekmemektedir.

 Yangın merdivenleri dâhilen veya dışarıdan mimarilabilmektedir. Dünyaardan yapılan merdivenler daha azca maliyeti ve mevki kaybının elan az olmasından dolayı elan çok tercih edilmektedir.

Yangın yönetmeliğine akla yatkın bir şekilde hazırlanan bapların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Yangın kapısı kilidi tutturulmuşrken özen edilmesi gereken en önemli unsur ürkü amerikan bar ile uyumlu olması, panik bara yani yangın bapsı koluna dokunulduğu an kilidin manasıza düşmesidir.

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne denli süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A derslikı bir yangın bapsı çoğunlukla 60 zaman, B derslikı bir yangın kapısı ise 30 an boyunca yangına karşı dayanıklılık gösterebilir. Yangın bapsı seçer, bu dayanıklılık sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Montaj: Yangın kapısı, sadık şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın çabucak etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, uzman bir grup tarafından gerçekleştirilmelidir.

üste, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolayca açılabilir olmalıdır.

Fakat, yangın bapsı vandözları ortada hediye farklılıkları olabilmektedir. Bazı satıcılar, müsait fiyatlarla nitelikli yangın bapları satarken, ötekiler koca fiyatlarla aynı kalitede baplar satabilmektedir.

Bayağıda en birinci sınıf ve hoş layihamlı yangın bapsı Yangın Kapısı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın bapları uluslararası akredite kasılmalar aracılığıyla sınav edilmiş ve onaylanmıştır.

Yangın baplarına gözenek uygulanabilmektedir. Stoktaki temek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Yangın kapısı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine bakılırsa değişiklik göstermektedir. Ederı etkileyen bel kemiği malum bapnın ateşe peklik seviyesidir. Bu coşkunluke peklik seviyesi bile bu konuda yetkilendirilmiş olan TSE gibi sertifikasyon ve belgelendirme bünyeları aracılığıyla yapılan testler sonucunda belirlenmektedir.

Report this wiki page