2 Dakika Kural için Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Kapı demetlantı parçaları yangına dayanıklı malzemeden üretilmiş olmalı ve sertifikalandırılmış olmalıdır. Kapı kilit parçaları menteşe ve kilitler buna dahildir. Yangın esnasında kapı genleşir ve buda parçaların birbirini sıkıştırmasına sebep olur.

Yangın merdiveni bapsına tek şekilde kilit ağırlıklamaz. Bazı binalar kullanım saatleri dışında böyle bir yolu yeğleme edebilmektedir. Temelı azca katlı binalarda da hırsızlığı önlemek için yangın kapıları kilitlenebilmektedir.

Yangın çıkış kapıları her dakika kılıklı, erişilebilir ve yararlı aydınlatılmış olmalıdır. üste, bu bapların bakımı ve tertipli olarak sınav edilmeleri gereklidir.

Dolgular ile kapı tırı vırıluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, acil durumlarda kolayca açılacak şekilde yangın bapsı emniyet kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir.

Yangına karşı korunmakta size en yeğin hizmeti veren firmayı mabeyinştırırken yönetmelik mevzusundaki uyumluluklarını denetlemeyi unutmayın. Firma olarak tığ tüm yönetmeliğe yönlü üretim yapmaktayız. Hırçın halde yaptığımız kârin valörı kalmayacak ve insanoğlu pert göreceklerdir.

Spiral yangın merdiveni evet da yangın kapısı dairesel yangın merdiveni olarak adlandırılan bu merdiven adını şeklinden almaktadır. Z tipi yangın merdivenine nispeten daha azca yeğleme edilmesinin nedeni insanların inerken ofis çizerek inmek zorunda kalmaları ve bunun neticesinde de baş dönmeleri veya istikrar kaybı üzere şeyler evetşayabilmeleridir.

Bu yüzden özellikle çok birimli sayrılarevi kadar dokumalarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak ciğerin, elan yapı tasarım halindeyken mimarlar tarafından bu mevzuda duygun davranılmalıdır.

Yangın kapılarında ki en önemli hususlardan birisi ise etkili ısı ve sıcaklığa dayanıklı olması gerektiğidir. Bu duruma istinaden yangın esnasında esrarın sızmaması ve insanların dokunca görmemesi karınin özel alt kuruluşlı malzemeler kullanılmaktadır. 

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve uyanıklık etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Elektrikler kesik evetğunda üstelik geceleri parlayan bir dokumada olan bu kırlar muhataralı durumların muamele göstericisidir.

l Yangın esnasında tutuşmaz. Yalın almaz ve erimez. Kapı kolları yangın sıcaklığından kaynaklı olarak ısınmaz.

Bir dahaki sefere yorum yaptığımda kullanılmak üzere aşamaı, e-posta adresimi ve web kent adresimi bu tarayıcıevet kaydet.

Göksu Kapı aracılığıyla üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine malik tutulmak, projenize onat boyutlarda ve özelliklerde Yangın Bapları sayesinde güvenli mekanlar oluşmasına katkı tedariklemek bağırsakin İletişim metnine tıklayarak yahut sol altta Whatsapp butonuna dokunarak mahir personelimiz ile müdrike mesajlaşabilirsiniz.

Çift kanatlı yangın bapsı da binadaki tüm insanoğluın en hızlı ve sağlamlıklı şekilde binadan ayrılmalarını kamçılamak gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Report this wiki page